august media

Why fit in, if you can stand out?

August media brengt merken tot leven. Als specialisten in merkbeleving vertalen we merken naar verhalen met ervaringen die raken. Met de merkstrategie als basis ontwerpen wij eigentijdse en prikkelende communicatiemiddelen die aandacht krijgen. Wij geloven dat een betekenisvolle beleving dé sleutel vormt tot een succesvolle en duurzame communicatie.

Services
Brand DNA

Vertaling van de merkstrategie naar te promoten product of de boodschap en advies over creatieve manieren om aansluiting bij de community te maken.

Identiteit

Ontwerp grafische en verbale identiteit, ontwerp huisstijl inclusief logo en basis uitingen als e-mailhandtekening en visitekaartjes.

Campagne

Campagnestrategie, ontwerp en productie van alle campagne-uitingen.

Content

Ontwerp en ontwikkeling van videocontent, social media content, infographics en fotografie.

Merkactivaties

Fysieke merkbeleving. Ontwerp en realisatie van branded give-aways, one-off on-site merkactivaties voor festivals en ontwerp en organisatie van events.

Projectmanagement

Productie van alle middelen, activaties en events.

Werkwijze

Onze veelzijdige branding campagnes brengen merken tot leven. We ontwerpen eigentijdse en prikkelende uitingen die aansluiten bij de merkstrategie en de wensen en waarden van uw klantcommunities. Terwijl meer en meer marketing campagnes gebaseerd zijn op data, geloven wij in de meerwaarde van de menselijke maat. Wij brengen de leefwereld van uw doelgroepen in kaart en zijn op de hoogte van trends, waardoor we in staat zijn om uw merkverhaal te vertalen naar een eigentijdse huisstijl en authentieke beleving, digitaal en fysiek. Van campagnes tot re-design van uw bestaande website, contentontwikkeling tot on-site merkactivaties en gerichte sponsoracties: met onze creatieve insteek streven we naar een perfecte synergie tussen vorm en inhoud, een zorgvuldig georkestreerde samenhang. Onze merkverhalen krijgen aandacht en creëren duurzame betrokkenheid voor merken.

Het team van august media adviseert over de vertaling van de merkstrategie naar de campagne of te ontwerpen uitingen. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk creatieve specialisten. Van grafisch ontwerpers, motion designers, fotografen, animatoren, copywriters tot contentontwikkelaars. Decorbouwers, signing ontwerpers en ruimtelijk ontwerpers staan ons bij met de ontwikkeling van fysieke merkbelevingen. Onze projectmanagers staan altijd voor u klaar.

August media. We stir up brands.

Contact Us