Memories matter.

We design your story

Hoe vang je nu echt de aandacht? Hoe bouw je een nieuwe klantenbase op? En hoe onderscheid je je als merk in deze wereld vol vluchtige prikkels? August media is gespecialiseerd in het ontwerpen van betekenisvolle ervaringen die beklijven. Wij adviseren u over het beste medium en de beste strategie voor uw doelgroep.

Met onze creatieve én strategische blik brengen we uw merkverhaal tot leven. Zullen we kennismaken?

Over august media

August media is in ontstaan in 2018, vanuit het succesvolle evenementenbureau Bureau Vertigo, in samenwerking met Peter van de Riet van HyperCulture, en heette destijds August Creatives. Tijdens het ontwerpen van creatieve concepten voor live events, werd oprichter en directeur Dorien van den Hurk steeds vaker gevraagd om advies over positionering van organisaties en hun marketing- en communicatiestrategie. Door haar zakelijke ervaring met publieksfestivals en creatieve achtergrond in film, specialiseerde Dorien zich in merkbeleving.

August media is een netwerkorganisatie met Naomi Naus (ontwerp) en Dorien van den Hurk (strategie) aan het roer, gevestigd in het culturele hart van post-industriestad Eindhoven. Peter van de Riet is op verzoek met enthousiasme betrokken bij visual design projecten.